RECENSIES

Wat zeggen zij

“ Matthias heeft ons huwelijk gefilmd. Van te voren hebben wij aangegeven dat Matthias de vrije hand had in het filmen en bewerken. We zijn ontzettend blij dat we het op die manier hebben afgesproken, want de film is fantastisch geworden. We waren erg ontroerd. Matthias heeft ontzettend snel de film bewerkt, waardoor we op onze huwelijksreis de film konden zien, dit was nog extra fijn! Geen enkele feedback hebben we voor Matthias, hij doet het echt geweldig. ”

“ Matthias heeft dit voorjaar een mooie persoonlijke fotoreportage gemaakt van de bruiloft van onze zoon en schoondochter. Hij bleek zeer gedreven en scherp, continue op zoek naar "het moment" in alle verschillende situaties die die dag voorbij kwamen. Dit heeft geleid tot een aantal juweeltjes waarin sfeer en emotie bijzonder mooi zijn af te lezen. Superbedankt Matthias, een document voor het leven! ”

“ Matthias was aanwezig tijdens onze huwelijksdag... het was gezellig en we hebben supermooie foto's gekregen! Een supermooie herinnering... bedankt! ”

“ Matthias is altijd vriendelijk en je kan altijd met hem lachen! Super leuke shoot gehad op naar de volgende samenwerking! ”

Monique & Arend Wekema

TOP