OVER MIJ

Fascinatie voor beeld, vorm en geluid

Mijn vonk voor het ontwerpen en fotograferen van dingen in het leven werd aangewakkerd tijdens mijn middelbare schooltijd. Gaanderweg werd ik meer en meer gefascineerd wat er digitaal allemaal mogelijk was. Die fascinatie is mij altijd bijgebleven.

Tot op vandaag de dag werk ik dagelijks met veel plezier aan het scherp houden en verbeteren van mijn vaardigheden in mijn vakgebied. Daarnaast verken ik graag nieuwe grenzen om het creatieve speelveld groter te maken.

Dit is wie ik ben

Mijn interesses en activiteiten

FITNESS

Bewegen is een belangrijk onderdeel van mijn dagelijkse routine. Ik spendeer daarom tijd in de sportschool of doe andere oefeningen afhankelijk van waar ik ben.

FILMS

Al van jongs af aan hebben films mij geboeid. Ik geniet enorm van een goed verhaal met mooi camerawerk met een fantastische soundtrack op de achtergrond!

FAMILIE/VRIENDEN

Gesprekken met elkaar, de gezelligheid en ga maar door. Er is zoveel interactie tussen de dingen die je met je naasten deelt. Onmisbaar!

SNEAKERS

Ik ben gek op vette sneakers waar mooie kleuren en lijnwerk in zit. Het is ook cool om te zien hoe andere mensen dit weten te combineren. Eyecandy!

BORDSPELLEN

Naast gamen en films kijken ben ik op een gezellige avond altijd wel in voor een bordspel zoals Kolonisten van Catan, Risk of diverse kaartspellen.

FOTOGRAFIE

Ook in mijn vrije tijd fotografeer ik graag. Zo nu en dan leg ik wel even graag de camera neer om niet alles aan mij voorbij te laten gaan.

MUZIEK

Ik zou mij geen wereld zonder muziek kunnen voorstellen. De manier waarop het je gevoel meeneemt, een diepere laag aan iets geeft. Ik kan mij er elke keer door laten betoveren.

NETFLIX

Sinds de komst van Netflix heb ik al aardig wat goeie series en toffe films aan mijn watchlist toegevoegd en inmiddels gekeken, heerlijk.

GAMES

Door vroeger veel te gamen heb ik goed Engels kunnen leren praten en verstaan. Gamen is voor mij een vorm van ontspanning, waar ik even kan ontsnappen aan de realiteit.

TOP