Matthias Vogelzang

Tof dat je er bent, ik ben Matthias.

Ik ben een fotograaf en grafisch vormgever uit Groningen. Ik zet mijn visie graag in voor commerciële en lifestyle fotografie. Naast fotografie of vormgeving kun je mij in de keuken of in de sportschool vinden.

Ik speel met enige regelmaat leuke games via mijn Playstation 4. Alhoewel ik veelal meer storydriven games speel [singleplayer], ben ik vaak ook in voor een potje multiplayer. Dit voelt als een stukje uitdaging en ontspanning.

Dromen zijn mijn brandstof voor de toekomst. Ik denk dat het belangrijk is jezelf blijvend te laten inspireren. Ik raak gefascineerd door mooie architectuur, ‘cultuurproeven’, goede verhalen, toffe films en mijn creatieve energie weer te mogen opladen.

Hoog op mijn travellist staan momenteel de mooie gebieden van Italië zoals Florence, Toscane, Bologna, Rome & Venetië. Wie weet ben ik daar over een tijd te vinden.

Muziek is mijn energie

Ik luister mijn leven lang al muziek. Onderweg op reis, 's avonds op de bank of in bed, via games, in films, voor de sfeer, op vakantie of in de natuur.

Het voelt voor mij alsof je een stap in een andere dimensie zet en in een bepaalde flow kan komen, onbeschrijfelijk soms.

Dit gevoel delen is een van de mooiste ervaringen die er bestaan. Ik zou geen leven zonder willen.

Favoriete Tracks
 
TOP